Blandat,  S&S,  Vardag

Höstlov och faser

Hej finisar! Tjejerna går just nu på lite höstlov, men imorgon och på fredag blir det fritids ett kortare tag då jag måste hoppa in och jobba. Vi har ändå haft det mysigt och med tanke på att det blir korta dagar så tycker dom det är helt okej ändå! Imorgon hinner dom bara äta lunch innan dom blir hämtade och ska på AGn.

I söndags åkte jag och tjejerna till badhuset och fick lite mysig egentid. Det var välbehövligt och vi hade så roligt. Annars har vi mest vart hemma och lekt och haft mysigt i snö- och regnovädret. Idag blev det bakning för fulla muggar. Ingen ville göra samma sak så alla fick baka varsitt och det älskar dom! Jag gjorde en cookie dough-kladdkaka, Saga bakade muffins och Sofia gjorde igelkottskakor som hon får dekorera imorgon när dom hunnit svalna. Så himla duktiga att följa eget recept och göra varenda moment själva.

Blir mumsigt att smaka alla bakverk imorgon 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *