6-7 år,  Familjen,  Tradition

Midsommar 2023

Så var även midsommar förbi men med det kommer semestern fortare också och det längtar vi till enormt! Igår hade jag två otroligt arga och bråkande barn på morgonen samtidigt som vi skulle ställa oss och baka inför firandet hos föräldrarna. Men det gick och vi fick med oss två sorters biskvier, minicupcakes, chokladmousse och wienerbröd!

Det blev traktor till bygdegården i vanlig ordning och där blev det fruktsallad, fiskedamm och bus innan vi gick hemåt igen. Väl hemma blev det lekar, god mat och fika och vi tog även ett dopp i poolen. Tjejerna är som små sjöjungfruar som simmar runt och dyker hej vilt! Så duktig! Blev en otroligt mysig dag trots värmen och morgonen som var. Somnade gott när vi väl kom hem🍓

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *