Familjen

Äntligen kom regnet

Hej finisar. Hoppas ni haft en mysig helg. Det har vi! Här blev det jobb både igår och idag men vi har hunnit med både myskvällar, cykeltur och en trip till tjejernas gammelmorfar. Han har precis flyttat till nybyggd lägenhet så vi har vart dit och satt upp lite gardiner och möblerat. Lite extra roligt att hjälpa till och fixa när han bott i samma lägenhet sen jag var typ 2år!

Tjejerna passade på att springa i vattenspridaren innan vi skulle hem och var genomblöta när vi skulle hem igår. Väl hemma blev det myskväll med film i min säng innan dom somnade gott. Vi har så otroligt varmt hemma och framförallt på övervåningen som just nu är en bastu, så det var otroligt skönt att det verkligen regnade idag. Likaså för gräset i stallet. Så ikväll blir det en joggingtur med tjejerna på cyklarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *