Familjen,  Leva & Bo,  Mammarollen

Ett år visare

Hej finisar! Igår var det min tur att fylla år, och frågar ni tjejerna så fyllde jag 23 år, vilket jag inte är beredd att fightas emot haha! Men den rätta siffran var 29. Ett år visare brukar man säga, och jag ser fram emot att bli ännu visare detta år.

Jag gick upp och väckte tjejerna inför skolan och blev beordrad att lägga mig i sängen igen och sen flög dom upp som aldrig förr och sprang ner till köket och fixade en stund innan dom kom upp, sjungandes med frukost på sängen! En hjärtformad macka, och en egengjord tårta av chocolate chip cookie med kladdkaka uppe på och jordgubbar, samt teckningar! Jag blev så himla glad och tacksam och alldeles rörd över hur fina mina barn är som ens kommer på en sån fin sak, bara för dom alltid får det när dom fyller. Det värmde mitt hjärta något otroligt!

När tjejerna var lämnade på skolan var det dags för kurs på jobbet och efter det kom en kompis/kollega med present och sen vidare med mamma som bjöd på kina-buffe! Så himla mysigt och energiboostande.

På eftermiddagen hämtades tjejerna och vi for hemåt för att fixa tårta och mycket fika blev det. Tjejerna som inte gillar marängtårta bad om att få göra egna tårtor, och självklart fick dom det. Fyllning och utseende fick dom själva välja. Sååå imponerad över hur duktiga dom är med detaljer på en tårta!

Blev en så mysig dag och kväll med dom absolut bästa och jag är så sjukt tacksam för varenda en av dom!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *