Blandat,  Djuren,  Uppfödning

Saknad och mellomys

Igår jobbade jag hemifrån, sittandes i solstolen hela dagen! Så underbart! Hundarna sprang hej vilt och hade så mysigt i solen dom med och vid 14 hämtade jag mina små grodor på fritids. Då bar det av till stallet och där mockade vi hagarna, tjejerna badade i vattenslangen och borstade Ture. Så mysigt. Sen kom mormor med pizza och pommes och pappa och brorsan anslöt även dom!

Sen flöjde tjejerna med mormor och morfar hem och hade mys och sov över. Jag träffade frugan och åkte till stallet en stund igen, och sen tog vi en pw på 1 timme och 10 min innnan det var dags för en dusch och krypa ner i sängen. Somnade ovaggad vill jag lova men vaknade flera gånger på natten och undrade var mina tjejer var. Man är ju så van att dom kommer in någon gång under natten. Men mysigt att få sakna varandra lite.

Idag bar det av på jobb imorse efter att hästarna matats och snart blir det hem och grilla innan det är dags för eurovision och myskväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *