Blandat

Ullaredslista

Ja men alltså! Vi som alltid är på Ullared minst 2 gånger om året har ännu inte vart där i år! Skandal! Men vi räknar ner dagarna till årets första tur dit i samband med en liten minisemester. Tjejerna har börjat skriva sina listor och även jag har börjat, det är liksom en typ av tradition.

I år är det dags att uppdatera både regnkläder och vinterkläder, men även sommar och höstgrejer då tjejerna växer så det knakar! Jag älskar deras kläder och har alltid dubbel uppsättning av allt till båda på skolan, så man slipper ta med sig kläderna fram och tillbaka. Så det är en hel del som behövs även denna gång! Dessutom passar jag på att köpa precis allt varje gång, både tvättmedel, tandkrämer, osv osv, så man har ett förråd av allt och därmed slipper handla hemma sen! Spännande att se hur lång listan blir denna gång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *