Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Vardag

Fokusera på rätt saker

Visst är det lätt att bara fokusera på det negativa? Eller det man kanske inte har, eller har hunnit åstadkomma? Det är så lätt att se allt det, men svårt att se det som faktiskt är bra, det man klarat av, osv. Jag kom på mig själv angående just detta, när jag och en kompis pratade om det igår, och hon nämnde så mycket som man inte tänkt på själv.

Jag är och har alltid vart självkritisk, och rent av hård mot mig själv. Men om vi bara tänker på allt bra – jag har de vackraste barnen man kan ha, vi har massor med djur, vi har ett stall där vi trivs och mår bra och likaså hästarna, vi har en familj där alla är lika mycket värda och alla bryr sig om alla, jag har ett jobb jag trivs med, många bra kollegor. Vi bor jättefint och har en toppenbil som gör precis allt den ska. Vi är friska och mår bra. Vi har alltid en kyl och frys med massor av mat så man bara kan ta det man vill ha. Det är så otroligt mycket, och mer finns det också!

Så varför tänker man så negativt och inte ser det man har till vardags? Jag ska verkligen tänka på det här oftare för oj vad stolt man blir när man ser det så här!❤️

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *