6-7 år,  Familjen,  Flickorna

Vaccin och shopping

Hej finisar! Stängningsdag på skolan idag vilket innebar en ledig dag tillsammans vilket var ett tag sedan en vanlig vardag! Vi gick dock upp tidigt för att åka och låta tjejerna ta TBE-vaccin. Fia klarade det galant och var klar på en minut, men det var otroligt jobbigt för Sagis. Hon som vart tvungen att ta så mycket prover när hon var mindre är rätt traumatiserad så det slutade med att jag fick hålla, en annan fick hjälpa hålla hennes händer och en fick sticka. Älskade unge. Jag ville bara gråta med henne efteråt när hon insåg att det gick så fort när dom väl fick göra det som skulle göras! Så duktiga tjejer❤️ Så om en månad är det dags för nästa dos🥲 Help me!

Efter drog vi en spontanare och lämnade hundarna hos min kompis en stund för att slippa åka hem emellan och så for vi till Erikslund. Där blev det mat på IKEA efter tjejernas önskemål, fika, och lite småshopping. Jag fick även hämta ut min för tidiga present från familjen, en stoooor Airfryer!😍 Äntligen uppgraderar vi! Jag var så sjukt skeptisk till airfryer i början, tills jag började använda vår lilla, och nu är jag fast! Så denna XLen blir såå bra😍

Sen hämtade vi upp hundarna och for till stallet där vi mötte upp syrran som också var ledig idag. Vi fölgosade med lilleman som idag blev ett helt dygn😍 Verkade Sally, fixade stallet och mockade ena hagen. Tjejerna städade släpet på eget initiativ och det blev superfint🥰 Väl hemma sen har jag även hunnit med att skaffa bankkort till tjejerna som kommer i veckan och även det var en bock på att göra-listan😃

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *