Blandat

Spa och shopping

Hej finisar! Känns som tiden bara susar förbi just nu. Denna vecka har gått rätt fort måste jag säga, men kanske för dagarna vart fullspäckade. I förrgår var det dags för spa för mig, mamma och syrran. Var så himla mysigt och otroligt välbehövligt! Vi satt ute och njöt i poolen utomhus i solen, och att solen verkligen värmde är ju bästa vårtecknet. Efter handlade vi lite blommor innan tjejerna skulle hämtas på skolan och på kvällen var det gymnastik i vanlig ordning.

Igår var jag och mamma lediga så det blev en shoppingdag. Jag handlade både vårskor till mig och tjejerna, mer blommor, glas, nytt duschdraperi, shorts och t-shirts till tjejerna och lite annat smått och gott. Sen hade tjejerna med en kompis hem efter skolan.

Nu går vi i väntans tider då vårt sto snart ska föla, men eftersom hingsten stannade rätt länge så vet inte precis när, men vi är redo då vi vet att hon alltid fölat tidigare än beräknat. Juvret är fyllt och bäckenbanden börjar bli mer slappa, så snart hoppas vi på en liten mini.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *