Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Vardag

Påsken 2023

Hej finisar! Helgen vi väntat på så länge är nu förbi och likaså lovet. Vi hade så mysiga dagar (kantade med viss trots från bådas håll), och alla är så nöjda och glada efter allt firande. Vi firade främst påsken på fredagen då det passade bäst med jobbtider, så efter jobbet åkte vi till mina föräldrar och började med påskäggsletande. Massor med fina påskägg och så glada tjejer. Sen blev det middag och avslutningsvis fika. Blev en rätt sen kväll då vi tog stallet med syrran och henens kille efter, så det var bums i säng väl hemma igen.

Igår avslutade vi lovet med badhuset som tjejerna frågat om ett tag nu. Två simmande små delfiner! Alla utom barnens morfar var med, så himla mysigt och så trötta var vi efter. Blev lite middag hos deras mormor och morfar efter, och sen hem och sova. Jag lyckades somna med tjejerna under filmen vi kikade på och vaknade till 21.30, gick ut med hundarna och sen somnade jag om igen.🙈 Huvudvärken idag var dock inte att leka med.. Men nu är vardagen igång igen och det är ändå rätt skönt måste jag säga. Jag älskar när rutinerna flyter på som vanligt, och det är skönt för flickorna med🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *