Blandat,  Hem & inredning

Möblera om i sovrummet

Hej fina ni! Äntligen fredag hörni! Här är det jobb ett tag till och sen hem och ha myskväll med mina stjärnor! Så underbart att solen skiner idag också, vårkänslorna börjar komma tillbaka direkt då.

Jag är så sugen på att ändra om i tjejernas sovrum. Dom har ju två rum, ett sovrum och ett lekrum/gymnastikrum och just sovrummet ska vara lugnt och harmoniskt och jag tycker inte myskänslan är där just nu, så vi ska ändra om lite. Skrivbordet ska ut för det är ingen som sitter där ändå, stringhyllan på väggen ska målas om till beige från rosa och likaså deras nattduksbord ska målas om från ljusgrått till beige. Tavlorna ska också bytas samt en ny hängare på väggen för morgondagens kläder 😀 Jag har även köpt en såå fin vas i form av en kanin som blåser en bubbla som det ska vara ljusrosa pampagräs i! Kommer bli så mysigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *