6-7 år,  Familjen,  Flickorna,  Tradition

Snart kommer påskharen

Hej finisar! Snacka om att sommartiden ställde till det för oss! Vi har inte alls ställt om oss än och den där timmen man förlorade gjorde massor kan jag lova. Vi har knappt kommit upp på morgnarna.. Men det vänder snart.

Tänk, nästa helg är det påsk! Tjejerna har tjatat så mycket och frågat om hur många dagar det är kvar och äntligen är det snart dags. Jag längtar så efter att börja påskbaka och äggjakten för tjejernas del! Ska bli så mysigt. Jag uppskattar verkligen påsken mer nu när tjejerna är lite större och det är en riktig tradition vi har tillsammans, även om det alltid vart en tradition i vår familj! Nu förstår dom ju på ett annat sätt och minns det bättre också 🐣

Vad det blir för påskbak får vi se, letar inspo för fulla muggar! Maten blir som vanligt och det älskar vi. Påskäggen kommer inte bestå av massa godis i år heller, för det räcker med det som blir på helgerna, men gosedjur, en del av cyklarna som dom fick och lite annat smått och gott. Nu längtar vi efter påskharen!!😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *