Blandat

Efter utmattning

Efter att ha vart utmattad totalt i ett års tid nu börjar jag äntligen komma tillbaka igen med allt vad ork heter! Tidigare har jag knappt orkat med något alls utan bara gjort det ändå, men något av det roligaste jag vet är ju bakningen, och det har jag verkligen inte orkat med på 7-8 månader!

Så nu är jag överlycklig över att orken och glädjen till det mesta, men framförallt bakningen kommit tillbaka! Senaste veckan har vi hunnit med att göra egen glass, två brownies varav en till jobbet, en kladdkaka, cookie dough-kladdkaka, hallonmuffins, brownie-cookies och en morotskaka!😍 Jag äter sällan det jag bakar, mer än smakar så det är bra eller om något behöver ändras i receptet, och sen låter jag andra äta🙈

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *