Familjen,  Flickorna,  S&S första,  Vardag

Skridskoåk i solen och prickikorv

Vilken dag det vart! Alldeles underbart väder, solen sken hela förmiddagen och ända in på eftermiddagen, och verkligen värmde! ☀️ Blev en lugn förmiddag här. Efter hundarna vart ut blev det frukost och sen städa lite medan tjejerna lekte.

Vid lunch var picknicken packad och vi begav oss till rinken för att träffa tjejernas kompis och åka skridskor tillsammans. Så roligt och dom var så duktiga allihop!🥰 Blev många skratt och åk i nästan 2 1/2 timme, med lite fikapaus så klart.

På eftermiddagen fick Fia en prick som började klia och på några timmar har hon fått så många att hon är full av dom!😅 Så nu har även hon fått vattkoppor, eller prickikorvsjukan som dom kallar det, en kort stund efter att Saga blivit frisk från sina. Mina hjärtan❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *