Blandat,  Flickorna,  Inköp

En liten överraskning

Våren närmar sig med stormsteg och med vår och sommar kommer otroligt mycket utetid med på köpet – som vi älskar! Dessa årstider är det med cykel vi tar oss fram och 2 mil per dag är i snitt så långt det blir, och så lite stopp på vägen vid en lekpark, för att äta och dricka osv. Supermysigt!

Vad tjejerna inte vet är att jag imorgon får hem deras nya cyklar, även fast dom inte kommer få dom riktigt än. Min tanke är till påsk, även om det verkligen är dyraste påskpresenten isåfall haha. Men denna gång är det större cyklar, med handbroms och växlar, en varsin mountainbike som dom velat ha länge nu. Köpte även stänkskydd som morfar får hjälpa till att sätta på! Ser så mycket fram emot att se deras miner när dom får dom!

Cyklarna finner du HÄR och är inget samarbete!🤗

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *