Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Vardag

Prickikorvsjukan

Hej finisar! Hoppas ni fått en bra helg och vecka. Här har vi bara vart hemma eftersom Saga haft prickikorvsjukan som hon kallar det😅 Vi är hemma idag med men imorgon är hon tillbaka på skolan efter en vecka hemma. Alla prickar är uttorkade och hon har energi till en hel skolklass. Det märkliga är ju dock att Fia inte fått en enda prick än så länge. Dom sover ju tillsammans, gör allt ihop och därför är det bara en tidsfråga tills även hon får det men nu vill vi mest ha det överstökat!😣

Lugna dagar har det vart iallafall och idag vaknade jag med huvudvärk så blir soffhäng denna förmiddag. Sagis valde precis film, Toy Story som vi älskar!

Igår kom morfar med semlor efter jobbet. Gott med en men nu räcker det tills nästa år😂 Sen testade vi även den virala trenden med lemon snack, vi älskar ju surt så vi tyckte det var gott men utan skalet efter att ha testat en🙈 Tjejerna gjorde ”lemonad” av resten 🍋

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *