6-7 år,  S&S första

Klara sig förbi vabruari?

Igår sa jag det högt, att snart har vi klarat oss förbi vabruari. Efter en jobbig höst med så mycket sjukdomar att jag nästan var mer hemma än på jobb, har vi haft januari och februari helt utan sjukdomar! Och så kläcker jag ur mig att vi kanske klarat oss😂

Igår var Saga lite hängig på kvällen men så blev det inget mer och hon skuttade upp imorse glad över att det var skola. Men när jag kom och hämtade i eftermiddags kom hon springandes och kastade sig i min famn och jag såg direkt att hon inte var tusen. Blek, trött i blicken och sa att hon frös trots vinterkläder och dubbla fleecetröjor, och då ska tilläggas att mina barn alltid svettas och tycker det är sommar så fort det inte är snö och vinterjacka när man går ut med hundarna, till bilen eller liknande är som att dra igång tredje världskriget för det är ju ”inte kallt”.

Hur som så tog Saga med mig in i badrummet på skolan och visade att hon fått en prick varpå jag frågade om det kliade, vilket hon svarade ja på. Lyfte på tröjan och såg flera men dessa var vätskefyllda och jag fattade direkt att hon hade fått vattkoppor, min lilla tjej. Så nu är det bara vänta tills Fia får men tydligen får hon gå till skolan som vanligt så länge hon mår bra och Saga får gå tillbaka så fort hon är feberfri och tillräckligt pigg att klara av skolan.

Så, när ska man lära sig att knipa igen?!😂 Alla vet att så fort man öppnar munnen så jinxar man det, och det lyckades jag ganska bra med nu då med andra ord😅 Mitt hjärta. Nu ligger hon nerbäddad framför Mamma Mia som är en deras favoritfilmer och har vart i flera år, och äter glass❤️

9 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *