Familjen,  Tradition

Kärlekens dag

Godmorgon finisar. Alla hjärtans dag idag och vi vaknade upp pigga och glada. Tjejerna sov sig genom natten i sin säng vilket blir fler och fler nätter av, alla är så utvilade när man vaknar då. Flickorna vaknade upp med hjärtballonger på sängen och i resten av sitt rum samt med en varsin presentpåse med lite smått i. Bland annat två gosedjur var som dom velat ha länge, varsitt kort som jag skrivit på och så en varsin klänning. Men inte nog med det så är en av deras alla hjärtans dag presenter att vi ska på after noon tea som dom även där önskat sig sen i höstas! Ska bli otroligt mysigt och sist tjejerna var med på det så var dom typ 2 år!

Jag jobbar kväll idag så middagen åt vi igår med kärlekstema och ikväll när jag kommer hem blir det lite gott och film tillsammans.

Firar ni alla hjärtans dag? Vi har gjort det sen jag och mina syskon var små så här är det tradition. Däremot tycker jag man ska visa kärlek och uppskattning varje dag oavsett och inte enbart för att det är just alla hjärtans dag. Personligen tycker jag vi är bra på det i vår familj och det tycker jag är fint även om jag anser att det är så det ska vara!

Hoppas ni får en fin alla hjärtans dag!

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *