Mammarollen,  Träning

Vardagsträning

Hej finisar! Äntligen helg! Här väntas dock jobbhelg för min del men blir skönt med helg ändå och myskvällarna som väntas med mina stjärnor. Nu när både talang och mello går så är det givet att vi kollar med lite gott. Och på söndag är det träningar hela dagen för tjejerna!

För min del börjar även jag komma igång med träningen igen. Här finn ingen tid för varken gym eller pass, men vardagsträningen är på igen efter allt som vart så det är otroligt skönt. Ser fram emot våren och att slippa alla isfläckar man nästan bryter benen på när man halkar omkring just nu dock!😂 Tränar ni något?

8 kommentarer

 • Amanda Kanterfors

  Jag måste försöka få till träningen oftare. Jag går och tränar på gym och det är så skönt att få röra på kroppen. Man mår så bra efteråt. Men promenader är ju också bra 🙂

 • corksystyle

  Här kollar man varken på talang eller mello. Jag ser också fram emot våren och sommaren då man slipper oroa sig för isfläckar. Här går man inte heller på gym utan försöker hålla igång med promenader.

 • Michelle

  Va skönt att komma igång med träningen igen, det har jag oxå gjort:) det är kul när vissa program är igen. Ska på tjejkväll ikv o se mello med chips & popcorn 🙂

 • Johanna

  Låter som mysiga kvällar, här går talang på tvn, men inte mello. Tycker det har blivit så mycket sämre 🙈. Jag tränar på gym och går ut och går mycket. Nu har jag dock fått pausa gymmet lite. Men tanken är att jag ska komma igång igen 🙂

 • Madde

  Det är så skönt då man väl kommer igång. Kör en 10 veckors “kurs” med 30 PT timmar. Det blev en utmaning, men vad kul det är. Behöver någon som sparkar mig väldigt hårt där bak för att komma igång.

 • Jessi Friman

  Hoppas att det går bra på jobbet i helgen. Mm du får tänka på fredags myset & lördags myset när du jobbar. Göra myset extra mysigt 😊. Jag gillar med Talang & mello 🎶.
  Härligt att du själv har kommit igång med träning. Träning måste inte va på gym. Kan lika väl va ute. Där får du ju åxå frisk luft 😊👍. Win win i 2 saker.
  Jag tränar gym. Sen går ibland morgon promenader.

  Ha en bra dag! 🌸

 • SnabelA

  Jag tränar inget, men skulle vilja komma igång med någon slags träning, men vet dock inte vad bara. Men jag är så lat och bekväm av mig. Skulle vilja lära mig yoga, men får aldrig för mig att göra det. Skulle vilja ha en crosstrainer så att jag kan vara hemma och träna, men får se hur det blir med det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *