Blandat,  Familjen,  Flickorna

Helgen som var

God kväll! Tjejerna somnade för en stund sedan efter att ha hållt igång för fullt idag. Först skola, jag och mamma var och handlade lite då, hämta tjejerna, hundar och fixa mackor, hem till syrran för att gratta lite eftersom hon fyller idag även om vi firade i lördags, iväg till gymnastiken och så hem. Tjejerna frågade om Max och idag fick det bli så. Hade inte hunnit förbereda kvällsmat hemma så vi körde lazy idag men tjejerna var nöjda! En dusch, två avsnitt av Spookys och fixa inför kvällen, så somnade båda gott❤️

Helgen susade förbi lika fort som alltid men mysigt hade vi. Nu väntar en ny vecka med nya bestyr, bland annat begravning för min vän och kollega Malin. Men annars är det mest det vanliga med jobb, skola, djuren och tjejernas träningar🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *