Familjen

Helgens planer

Hej finisar! Hoppas er vecka vart toppen. Här har det rullat på med jobb och skola och helgen kunde inte vart mer välkommen. Ikväll har tjejerna beställt chips med dipp och grönsaker till så det är fixat och vad gäller kvällsmat återstår att se vad det blir!

Denna helg är fullspäckad med saker att göra. Imorgon blir det utställning med en kompis och efter det ska vi fira syrran. Sen blir det lördagsmys med film så klart! På söndag har tjejerna kompiskalas för två av grabbarna i klassen och jag jobbar. På kvällen är det dags för handbollsträning igen

Veckorna bara susar förbi och jag hänger knappt med i svängarna. Men det känns skönt att vi går mot ljusare tider igen och värmen är efterlängtad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *