Blandat

En dålig början

Hej finisar! Här blev det en tumultartad början på 2023. Efter en mysig tur till stockholm och disney on ice så skulle jag jobba extra den helgen. När en kollega som skulle jobbat inte kom som hon alltid gör, förstod vi att något var fel och efter att ha åkt dit och insåg att hundarna var ensamma hemma. Efter att ha sprungit runt i skogen och letat började polisen sin sökinsats och senare kom även missing people in i bilden. Klockan 20.30 hölls en skallgång med just missing people och en stund senare hade polisen hittat vår kära vän och kollega, men tyvärr inte som vi hoppades på.

Massor med sår revs upp om mormor på samma gång eftersom man inte ens kunnat förstå helt och hållet att hon inte finns kvar. Det är fortfarande svårt att förstå att båda är borta för evigt och det gör så galet ont. Ingen människa ska behöva gå igenom den smärta som båda kände, och ingen ska svikas av samhället så enormt att man är bortom räddning. Alla har rätt till hjälp men när en person kämpar ensam med sina tankar och att få just hjälpen, så blir det så klart övermäktigt, men ingen är en börda för någon annan och alla måste våga prata om jobbiga saker, precis som om roliga saker.

Vila i frid kära vän, hoppas att du funnit ro och att vi ses på andra sidan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *