Familjen,  Flickorna,  Tradition

Disney On Ice

Hej finisar! Så mycket som hänt, och jag ska berätta, men först tänkte jag skriva lite om vår mysiga dag på Disney On Ice!

I fredags var tjejerna med och jobbade lite på förmiddagen och efter det åkte vi och hämtade upp deras mormor, åkte till Mall Of Scandinavia. Där blev det god mat och sen lite glass innan vi begav oss mot Globen. Väl framme fick vi köa en stund men kom snart in i värmen och slapp snöovädret.

Tjejerna köpte varsitt gosedjur och så köpte vi lite gott innan vi gick till våra platser. Vi satt längst fram i vanlig ordning och tjejerna var så spända! Det var så bra i år och alla var så glada och nöjda😍

På hemvägen snöade det ännu värre än på vägen dit så vi fick krypköra genom Enköping innan vi var hemma. Tjejerna somnade i bilen men somnade om så fort vi krupit ner i sängen. En otroligt mysig dag blev det❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *