Familjen,  Tradition

Nytt år, nya möjligheter

Hej finisar, och gott nytt år! Vi fick en sån mysig nyårsafton med hela familjen hemma hos oss, massor med god mat, fika och snacks, bingolotto i bakgrunden och sen en skål inför midnatt. Jag är så tacksam över vår fina familj och ser fram emot ett nytt fantastiskt år tillsammans! Nu går vi snart mot ljusare tider och vi har massor med roligheter framför oss!

Just nu är det massor med jobb, skolan drar snart igång och likaså alla tjejernas aktiviteter. Blir skönt att komma in i vardagen igen med allt vad det innebär. Mitt plugg drar snart igång igen också och det är också skönt att bli klar med efter en liten paus. Hemma håller vi på att rensa, vi har så sjukt mycket som ska säljas/skänkas/kastas så det är skönt att ha tagit tag i det nu!

Imorgon kommer frugan över för ett glas vin och snacka lite skit, men innan det får vi ett snabbesök direkt efter jobbet och sen ska det tvättas lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *