Blandat,  Familjen,  Mammarollen

Hejdå 2022, Hej 2023

Så var dagen kommen, allra sista dagen på året och vi är så redo att fira in ett nytt år med allt vad det innebär. 2022 har vart ett intensivt år, med många motgångar och jag kan ärligt säga att jag längtar efter att lämna det bakom mig. Samtidigt har vi haft väldigt många fina stunder och jag är så tacksam för alla fina minnen vi skapat i år❤️

2023 kommer vara hälsans år för min del. Vad det innebär är egentligen inget konstigt, men mitt mål är att ta hand om mig själv mer, sen att det inte blir alls lika mycket som barnen spelar ingen roll, men jag måste tänka på mitt välmående lika mycket som deras❤️ Mer hälsosam träning, sluta med köpmat, lyssna på kroppen mer etc.

Så, tack 2022 för allt, jag har lärt mig massor, och välkommen 2023!🌟

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *