6-7 år,  Familjen,  Flickorna,  Tradition

Julen 2022

Så var julen 2022 förbi och var december tog vägen har jag undrat länge. Tiden har bokstavligen susat förbi, hur klyschigt det än må låta. Så mycket planerat men så lite tid. Trots det fick vi ändå en otroligt mysig december med snö, julmarknad, julbak, musiken som flödat i högtalarna, tomtenisse som bott i tjejernas rum och nedräknade till julafton.

Tjejerna har själva kommit fram till att (redan förra året sa dom det) morfar är tomten, för han luktar och ser ut som honom, och i år sa Saga ”men var är morfar då? Vi var ju nyss 8 här!”😂 Att dom sedan väljer att tro att tomtenissen bott här tror jag mer handlar om att det är mysigt, och roligt med alla bus han hittat på. Men jag står fast vid att tomten finns, inte för att dom kommer tro på det för det, utan för traditionens skull❤️

Massvis med god julmat, mycket skratt, Kalle, glögg och tomtebesök, med glittrande ögon på mina små prinsessor, gjorde hela julen. Så fina presenter till allihop och bara att få vara tillsammans gör allt❤️

Nu är det dags att planera om inför nyårsafton och sen ser vi fram emot ett händelserikt 2023!🥳

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *