6-7 år,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Mammarollen

Sova själva i egen säng

Tjejerna har alltid haft egen säng och alltid sovit tillsammans. Det är så naturligt för dom och så länge dom inte säger att dom vill sova var för sig så fortsätter vi så. Men däremot har båda alltid kommit in samtidigt varje natt i 6 års tid och därav har min sömn så klart drabbats ganska rejält😴 Även om det är supermysigt med två små trollungar som ligger så tätt intill en att man känner när dom andas❤️

Jag har aldrig velat stressa fram att dom ska sova i egen säng utan tänker att det kommer när det kommer. Och nu har dom sovit i egen säng tillsammans hela nätter tre gånger, minus en natt och sen hela natten till idag igen! Jag kan knappt fatta! Från ingenstans😱

Så nu när jag fått min nya säng sover jag som en prinsessa igen och att dessutom kunna bre ut sig över hela sängen har också vart väldigt skönt, och så kommer dom in på morgonen och gosar innan vi ska gå upp❤️ Stressa inte folks, det kommer när barnen själva är redo🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *