Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Vardag

Välkommen tomtenissen!

Vilken helg vi haft! Vi började lördagen med storstädning hemma vilket var skönt att få gjort. Tjejerna var sedan med mormor en stund medan jag träffade en vän och sen kom hon med tjejerna till 14. Då var det dags att byta om innan vi skulle vidare. Klockan 15 träffade vi upp en annan vän med barn och körde två timmar på JumpYard och sen blev det slush och avslutningsvis donken tillsammans.

Idag vaknade jag upp med endast Fia hemma då Saga sov hos mormor och morfar. Blev en mysig morgon❤️ Sen vidare till jobbet för att ta lite bilder till jobbets instagram som jag har hand om och Daisy var väl inte riktigt arbetsvillig från början😅 En vän med barn kom dit och handlade fisk tillsammans så barnen klappade djuren och hade roligt.

Sen var det dags att hämta upp Saga, mormor och moster för att åka vidare på julmarknad. Mycket trots idag men det var supermysigt! Vi avslutade med att se brorsans hockeymatch som avslutades med 14-1!🤩 Väl hemma såg tjejerna att tomtenissen vart här och lämnat både brev och paket så det var två lyriska tjejer som somnade gott ikväll. En fantastiskt rolig och mysig helg fick vi, och det behövdes verkligen😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *