Blandat,  Familjen,  Flickorna

Aktiva dagar

Vi är ju rätt aktiva av oss, vilket jag älskar! Är det inte att vi är ute med hundarna så är vi i lekparken, eller hittar på andra aktiviteter. Idag blev det en lugn förmiddag med städning på schemat. Sen blev det Jumpyard hela eftermiddagen med en kompis plus barn!

Från 15 var vi där och hoppade två timmar! Sen blev det slush i cafeterian där vi blev kvar i 1 1/2 timme🙈 Ungarna lekte med en av dom som jobbar där, som tjejerna alltid vart så kär i och jösses så roligt dom haft idag! Att det fanns mer ork kunde man inte tro. Men efter åkte vi till McDonalds tillsammans allihop och även där lektes det i lekrummet😂

Saga som skulle sova hos mormor och morfar idag kom dit vid 20.30, och jag och Fia åkte hem och hade myskväll. Så 6 timmar senare kom vi hem och tog en dusch och nu sover lilla hjärtat tätt intill mig. Mamman lär somna ovaggad med efter allt hoppade🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *