6-7 år,  Blandat,  Framsteg/utveckling,  S&S första

Unna mig själv & badhuset

Hej finisar! Ni vet ju hur dåligt jag sovit lääänge nu. Varje natt.. Ingen chans alls för återhämtning vilket i sin tur gör att man ständigt går runt och är trött😅 Sååå, i veckan beställde jag en ny säng!

Var in till Mio i somras och kikade och igen i veckan och föll för samma säng, precis den jag hade innan tjejerna kom! Sålde den då den var så hög, men det absolut bästa jag vart med om! Såå, nu unnade jag mig en ny😍

I mitten på december kommer den äntligen och jösses vad jag ser fram emot att få sova ordentligt!😍

Idag blev det en tur till badhuset med stjärnorna och mormor. Hela dagen badade vi och tjejerna kan nu säga att dom kan simma!🤩 Såå himla duktiga och så stolt mamma! Båda två kom ut med två simmärken idag och båda var så glada och stolta😍 Vi avslutade dagen med en tur till gammelmorfar då det inte hinns med imorgon, och sen myskväll hemma. Så nu ska snart mamman sova också, för tjejerna sover gott sedan ett tag tillbaka.❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *