Blandat,  Familjen,  Tradition

Halloween-firande och höstlov

Hej finisar! Hoppas ert höstlov vart toppen! Här kommer lite sen uppdatering kring halloween-firandet för vår del. Vi började med att tjejerna fick klä ut sig på skolan fredag förra veckan, för att fira lite med kompisarna. Nöjda små tjejer hade jag då!

Lördag förra veckan tog vi bilen och styrde till Furuvik för att fira lite där. Så mysig dag tillsammans med tjejernas mormor❤️ Vi var där från öppning till nästan stängning och förutom massa gott blev det karusellåkning också😍 Så nöjda var vi allihop när vi begav oss hemåt.

Söndagen spenderade vi hos mormor och morfar för att fortsätta firandet. Där blev det läskig runda i skogen och avslutades med halloween-mat. En lyckad halloween och höstlov!😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *