6-7 år,  Flickorna,  Framsteg/utveckling

Anropar tandfen!

Godmorgon fina! Idag blev det en relativt lugn morgon, tjejerna vaknade glada och Saga vars ena tand vart lös länge, var nu väääldigt lös och när hennes förra tand var lös så drog hon verkligen i den så den liksom hoppade ur läge, så när hon skulle flytta tillbaka den gjorde det så ont, så denna gång har hon knappt vickat på denna alls utan velat att den ska lossna av sig självt.

Väl i bilen, när både barn och hundar var inpackade så började vi rulla mot skolan. Saga är inte ett fan av att äta frukost så tidigt så hon hade sin macka i bilen, tog en tugga och tanden flög! Så lös var den, för det var en mjuk macka! 😂

Såå stolt var hon när hon kom till skolan och kunde visa tanden för alla kompisarna. Min trollunge. Så nu har båda tappat två varsina tänder och tandfen är tillkallad!🤩

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *