Blandat,  Flickorna,  S&S,  Vardag

Sport hit och sport dit

God kväll fina ni! Så här sent är jag sällan vaken, men Saga sov lite oroligt så ligger bredvid henne så hon ska komma in i djupare sömn igen❤️ Blev en hel del nya intryck idag och dålig sömn kommer ju som ett brev på posten då! Speciellt för Saga.

Idag var det nämligen dags för handbollen som startat! Både jag och tjejerna har längtat och det blev succé! Båda två älskade det 😍 Nu är ju fokus mest på att lära sig sporten och alla grunderna innan det drar igång på riktigt men så roligt! Syrran spelade i många år så extra kul att tjejerna börjar i samma förening!

Förutom handboll så är det även gymnastik för fulla muggar precis som förut. Det är tredje året nu så nu börjar dom bli riktigt duktiga! Förra året var det både konståkning, balett och gymnastik, men konståkning och balett ville dom tyvärr inte fortsätta med till min besvikelse så jag är glad att det blev handboll och gymnastik iallafall!🤩

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *