Vardag

Vintern smyger sig på

Hej finisar! Hoppas ni haft en bra vecka hittills. Här har dagarna susat förbi och halva veckan har redan gått snart. För min del väntar jobb veckan ut och nästa vecka börjar jag intro på ett nytt jobb som jag kommer ha på sidan av mitt ordinarie. Kommer bli super!

Imorse fick vi dock en smärre chock när vi gick ut med hundarna, frost och 0 grader ute. Vi försov oss lite imorse dessutom så dieselvärmaren hann aldrig sättas på, så det var bara skrapa rutorna lite smått! Jag älskar ju dessa krispiga dagar, värmande sol på dagen, alla vackra färger ute och så friska luften på det.

Nya vinterkläder är nu införskaffade till oss alla tre och ena hunden ska ha ett vintertäcke samt vinterskor till mig, sen är vi kittade och klara för kallare väder! Nu ser jag fram emot lite andra jobbtider och mycket roliga höstutflykter framöver med dom jag tycker mest om!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *