Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Vardag

Nu kommer sjukdomarna

Lite som ett brev på posten faktiskt, det här med sjukdomar så fort hösten kommer. Jag älskar hösten och det vet ni vid det här laget, men nu kommer också vab-perioderna igen. Vi har *peppar peppar* hållt oss friska länge nu, bortsett från huvudvärk för min del.

Att vara hemma med febrigt barn kan ju vara riktigt mysigt, att bara ligga nära och kolla film tillsammans, men hosta och snuva är ju värre. Hosta nattetid finns det ju inget som toppar och det vet alla småbarnsföräldrar, och man vet ju själv hur det är att hosta sig genom en hel natt och då också få minimalt med sömn😴

Än så länge har vi inte vart varken snoriga eller hostiga men Sofia har hostat lite smått nu ikväll så det är bara vänta och se. I vintras hade vi vinterkräksjukan och det önskar jag knappt min värsta fiende för det är ett rent helvete. Nä, varma kläder och te i mängder så håller vi tummarna på en frisk höst och vinter 🍁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *