5-6 år,  Blandat,  Flickorna,  S&S,  Tradition

Kalas och tandläkaren

Så var den stora dagen här, och förbi! Dagen tjejerna räknat ner till i månader. Idag blev mina små stjärnor 6 år och jag kan inte riktigt förstå var tiden tog vägen! Jag är så stolt över mina fina flickor och så tacksam över att få vara deras mamma❤️❤️

Det blev frukost på sängen med paket imorse och på skolan fick dom sitta på guldstubben med bästis som också fyller år idag och bli sjungna för. Strax efter lunch hämtade jag Fia för tandläkarbesök som gick galant och så hämtade vi Saga efter. Väl hemma fortsatte bakningen som påbörjades igår och förutom tårta blev det även biskvier, bullar och cupcakes. Precis som traditionen fick tjejerna välja mat och för att slippa åka beställde vi YumYum via foodora.

Så mysigt att äta allihop tillsammans och efter blev det fika. Tjejerna har fått såååå mycket fina presenter, allt från kläder och skor till smink, väskor, gymnastikbarr och utflykt till både fjärilshuset och Junibacken!

Kalaset höll på ända in på kvällen och tjejerna somnade gott 21.30, vilket är 1 1/2-2 timmar senare än vanligt, men man fyller bara år en gång om året!🥳🤩 Nu ska även mamman sova för imorgon väntar jobb och fritids!❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *