Blandat,  Flickorna,  Sofia,  Vardag

Vabar sjukling

Hej finisar! Imorse vaknade vi upp av att Fia var mosig, hade ont i magen och var väldigt varm, så efter att ha tagit tempen kunde vi konstatera att hon hade feber🤒 Saga däremot var lika pigg som vanligt och efter att vi gjort oss iordning skjutsade vi henne till skolan. Hon var väldigt taggad på att leka och möttes av flera kompisar så fort vi kom dit!

Väl hemma igen har jag bara lyckats pytsa i henne i lite vatten, och en och en halv isglass. Hon som annars älskar mat i alla dess former som sin mor, vill inte ens ha det hon älskar😢 Två omgångar har hon sovit varav ena är just nu. Emellan sovstunderna har vi tagit det lugnt och kollat lite vad dom önskar sig när dom fyller❤️

Mormor hämtar Saga efter jobbet och vi fortsätter mysa här hemma och hoppas hon kurerar sig snabbt❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *