Tack Stockholm

Hej finisar! Idag blev det en tur till Stockholm med flickorna och deras mormor. Detta då tjejerna gått en hel vecka i skolan, och klarat det galant, så för att fira lite extra😍 Såå glada tjejer och jösses vad karuseller vi åkte! Vi lurade upp mormor i Kvasten och hon var livrädd, men efter första åket så fick dom mersmak delux och det blev favoriten av alla! Så sen åkte dom själva med mig och mormor bak🙈 Mina modiga små trollungar!

Vi har åkt så gott som varenda en, som tjejerna kunde åka, ätit sockervadd, stora nappar, spelat på hjul, vunnit på första hjulet, ätit nachos, skrattat och haft såå mysigt! Vädret hade vi verkligen på vår sida också ☀️

Det blev en otroligt lyckad dag och vi var alla så nöjda❤️ Så fint minne en sen augustidag som denna😍

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *