5-6 år,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  S&S,  S&S första

En mammas känslor

Ja, vad säger man? Jag har snart vart mamma till mina tjejer i 6 år och det är galet vad fort tiden gått. Jag har alltid tyckt att folk överdriver som säger att tiden susar förbi när man får barn, men kan nu emellanåt få panik över hur sant det faktiskt är. Dom har redan gått 4 år på dagis och är nu igång med fritids. Nästa vecka börjar skolan på riktigt och måndag till torsdag är det obligatoriskt att vara på plats!

Jag förstår inte riktigt var tiden tagit vägen. Vi har gjort så otroligt mycket roligt genom åren och skapat så fina minnen tillsammans som jag alltid kommer bära med mig, och alla motgångar har bara gjort oss starkare och fört oss närmare varann. Mina älskade små hjärtan.

Att få barn har definitivt inte vart en dans på rosor men ack så underbart! Min lilla familj. Dom mest aktiva så barnen som finns, roliga, tokiga, snälla, goa, fantastiska, envisa och vackra Saga och Sofia. Jag tror jag tar skolstarten hårdare än tjejerna, för dom pratar enbart gott om det, men för mig är det svårt att greppa. Bebisar som är beroende av sina föräldrar, och barn som växer upp och ska lära sig att testa gränser, utvecklas och hitta sig själva i en galen värld som vi föräldrar satt dom i.

Jag är så stolt över mina tjejer och älskar vår galna livsresa! Mina hjärtan!❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *