Blandat,  Hem & inredning,  Samarbete

Nya tavlor hemma

Inlägget är ett samarbete med Gallerix

Vi har precis fått hem nya posters och tavlor från bästa Gallerix i ett nytt samarbete! För mig är det viktigt med ett lugn hemma, för när man kommer hem från jobb, förskola och aktiviteter så vill man inte ha för mycket intryck och därför valde jag dessa vackra prints.

Det finns såå mycket olika, fina posters och tavlor på deras hemsida så det finns verkligen massor för alla olika stilar! Även massor till barnens rum🥰

Här ser ni min wishlist på just de som vi valde och som nu pryder våra bokhyllor i vardagsrummet och jag bara älskar den med ”all you need is love”🤩 Nu ska jag bara fundera ut vilka vi ska ha ovanför soffan, och även vilka tjejerna ska få ha i sitt sovrum för att liva upp lite🤩 Just nu får ni dessutom 30% rabatt på Gallerix hemsida om ni uppger koden ”twinmom30” så passa på att shoppa!😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *