Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Vardag

Sista dagen på semestern

God kväll finisar! Hoppas er vecka startat på bästa sätt! Det gjorde den för oss! På förmiddagen var tjejerna iväg och lekte med en kompis och så tog vi en tur till lekparken. Sen var det dags för lunch så vi for hem och fixade lättare lunch och tog en prommis med hundarna innan vi åkte vidare till en annan kompis för en lekstund med tjejerna bästis!

Dom hade så roligt och hann garanterat med allt som fanns att göra medan vi vuxna satt och pratade. Tiden gick så fort och helt plötsligt var det dags att åka hem och fixa kvällsmat. Väl hemma möttes vi av tjejernas mormor och moster som vart ut med hundarna så jag ställde mig och fixade kvällsmat med två övertrötta barn😅

Efter lite mat var dom glada igen och kunde ta ett kvällsbad innan det var dags att göra sig iordning inför kvällen och båda somnade snabbt🙈 Det gjorde även mamman sen! Nu ser vi fram emot roliga dagar på fritids innan förskoleklass börjar!🤩

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *