5-6 år,  Familjen,  Flickorna,  semester

Jordgubbsplockning

Hej finisar! Vad semestern går fort.. Jag hade lätt kunna ha sommar och semester hela tiden, fullkomligt underbart! Älskar alla fina minnen som skapas året om, men det blir ju lite extra när man är på semester.

Igår tog vi med oss korgar och begav oss iväg tillsammans med tjejernas mormor och moster för en mysig liten dagsutflykt. Vi åkte en bit för att plocka jordgubbar och så mysigt vi hade! Lite molnigt först, men sen kikade solen fram.

Jordgubbar för 200:- fick jag och tjejerna med oss hem och mycket åts även under plockningen och efter! När vi plockat klart gick vi en sväng och kollade på djuren och den lilla killingen blev så klart allas vår favorit! Så himla underbar liten krabat😍 En otroligt mysig dag blev det❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *