Vår dag på Skansen

I veckan blev det en väldigt spontan trip till Skansen, bara jag och mina tjejer. Jag har tänkt att vi ska åka dit i sommar men då planerna för dagen ställdes in så åkte vi dit istället! Så otroligt mysigt! Det var alldeles perfekt. Knappt några människor där, vädret var fantastiskt, inte för varmt men ändå så man kunde ha klänning och två glada barn – inget kunde gå fel!❤️

Vi såg massor med fina djur och frågar ni tjejerna så var det i vanlig ordning karusellerna som var pricken över iet. Tur dom hade åkband. Med oss hade vi frukt och dricka och så köpte vi lunch på plats. Sockervadden var given, dom som inte redan har energi för ett fotbollslag🤪 Väl hemma somnade vi alla tre nöjda med dagen. Älskar att skapa fina minnen med mina hjärtan!❤️

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *