En tur till akuten

Som jag skrev i tidigare inlägget så är Saga sjuk och min tanke från början var magsjuka, men så har hon fortsatt kräkas non stop hela dagen och fram till nu, så sommarkräksjuka då😅 Hon har inte ens ätit glass vilket annars alltid går i även som sjuk, så att hon är dålig är det inga tvivel om.

Nu på kvällen låg hon och sov i sin säng med mig bredvid henne när benet började rycka helt galet och foten likaså. Hon fortsatte sova men eftersom det aldrig hänt tidigare så ringde jag 1177 samtidigt som jag googlade. Första tanken var feberkramp men när jag väl kom fram sa dom direkt att vi skulle åka till barnakuten för att det är första gången det händer. Det stod även på 1177 om det är ensidigt och om det är första gången, så vi åkte.

Nu har vi vart här ett tag och flera gånger har benet och foten börjat rycka från ingenstans. Feberkramp tror dom dock inte eftersom det bara är i ena benet/foten, så nu väntar vi på svar från proverna som tagits. Kräkts har hon gjort tre gånger bara ikväll och febern går upp och ner hela tiden.. Den piggelin hon fick här kom upp lika snabbt😢 Mammahjärtat går sönder och vi är så trötta efter tre nätter med dålig sömn, först för extrem hosta på båda och natten med kräkningar och nu är vi fast här..

Loading Likes...

1 reaktion på ”En tur till akuten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *