Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Vardag

Det är ju bara ursäkter

Hej finisar! Nu är det så länge sedan jag bloggade regelbundet, vilket jag tycker är så trist, så nu är det dags att få ordning på detta igen! Nu är sommaren här och mycket har hänt under tiden vi vart borta härifrån, och likaså mycket roligt som kommer hända framöver!

En snabb summering av månaden som gått är att tiden för det första verkligen susat förbi. Jobb och vab har avlöst varandra och förutom att vi fått hem en ny hingst har vi också fått hem en ny tik. Såå roligt! Hingsten är en godkänd avelsherre på 12 år, fux och så otroligt fin! Ska bli roligt att tävla med honom framöver. Dessutom går han ju nu med våra två ston, så förhoppningsvis har vi två välskapta föl nästa sommar.

Att sommaren nu är här är ju dock bara så underbart och välbehövligt. Jag ser fram emot ledigheten som kommer i juli och sommarens alla roligheter som är inplanerade. Vi ska skapa massor med nya, fina minnen tillsammans.

Fast forward till nutid så skulle tjejerna sova hos mormor och morfar igår som dom planerat in, men på kvällen fick jag hämta hem Saga som inte mådde bra. Hängig och ville inte äta och när vi kom hem ca 20 så somnade hon på stört i min säng och febern tittade fram. Någon timme senare vaknade hon och hade ont i magen och strax därpå kom första kräkan. Det blev en lång natt med 11 kräkor och lika många duschar. På morgonen trodde jag dock att det var klart men tji fick jag. En kräka och en dusch senare låg hon nerbäddad i soffan med en kal handduk över pannan. Febern pendlar upp och ner trots alvedon och hoppet om att sista kräkan var imorse sprack när hon nu på eftermiddagen började igen. Mitt lilla hjärta!

Så denna söndag blir väldigt lugn för vår del. Jag vabbar och Sofia som fortfarande sov kvar hos mormor och morfar igår får stanna tills ikväll iallafall så Saga dels får vila men också för att Sofia får härja fritt som fortfarande har energi. Imorgon är vi lediga oavsett så blir en lugn dag då med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *