5-6 år,  Blandat,  Familjen,  Flickorna

Tävling, påsk och allt däremellan

Hej finisar! Tröttheten slår mig varje gång och jag får sällan känna mig pigg. Hade behövt en månad i Maldiverna, ensam😅 Bara få vila, sova, rensa tankarna och vila lite till. Men det får bli i ett annat liv! Här har dagarna bestått av jobb, trotsiga barn, valpar, påsk och tävling!

För att summera lite kort så är detta vad senaste tiden har bestått av. I fredags var vi lediga men tog hela dagen till att städa, vara i lekparken och sen fira påsk med familjen hemma hos föräldrarna. Det blev äggletande för hela slanten och vi hittade många! Lyckliga tjejer och därmed lycklig mamma❤️ Det blev god mat och enkel fika. Kvällen spenderade i stallet för att fixa inför kommande tävling.

Lördag startade vi innan tuppen var uppe. Vi hämtade upp mamma, hästarna och min moster för att bege oss mot tävling. Hundarna var med och det blev en heldag från klockan 7 till klockan 20. Många fina priser blev det och ännu lyckligare barn! Sååå stolt mamma!❤️❤️

I söndags jobbade jag och så avslutade vi dagen med myskväll eftersom vi inte hade hunnit ha det i helgen i och med allt annat. Så lite film blev det innan läggdags🥰 Fast forward till idag; och idag startade vi dagen med en härlig promenad i solen, eller ja, tjejerna cyklade och jag gick med hundarna! Sen lekte dom med kompisar en stund innan vi blev hämtade och åkte med nästan hela familjen till Stockholm för en mysig eftermiddag. Där blev det glass i stora lass och avslutningsvis en god middag innan vi begav oss hemåt. Nu sover tjejerna och mamman ska också träffa John blund för imorgon ska vi upp tidigt i vanlig ordning! Hoppas ni också haft mysiga dagar!❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *