Körkort, valpar och Leos

Hej finisar! Hoppas ni haft en fin vecka än så länge. Här har det gått i ett och det slutade med migrän igår morse. Efter att ha sovit hela dagen kändes det bättre mot eftermiddagen igen men ni som haft riktig migrän vet att det tar ett par dagar till efteråt tills man känner sig som människa igen. Kvällen avslutades dock på bästa sätt med att fyra valpar kom till världen! Två tikar och två hanar blev det, en vit, en creme, en black and tan och en blue and tan! Såå underbara allihop och världens bästa mamma!❤️

Natten till idag blev därför nästintill obefintlig när det kom till sömn då hon var klar vid 02.30 och så vaknar man ju varje gång någon av bebisarna piper till för att se så alla äter etc. Jag var av den anledningen helt slut imorse när jag vaknade och har vart hela dagen. Det blev en slö morgon med frukost, hundpromenad och sen göra sig iordning för att se något levande ut. Sedan mötte vi upp tjejernas mormor och började med att fixa nytt kort till hennes körkort och sen vidare till Erikslund för lunch. Köpte även två kepsar till tjejerna och världens sötaste klänningar inför sommaren! Ska ta bild imorgon!

På eftermiddagen blev det först att handla hem mat och sen vidare hem och gå ut med hundarna och packa in all mat innan vi begav oss till Leos. Kändes som en bra dag att låta flickorna härja fritt där inne när en annan var helt slut. Dom lekte för fullt och jag kämpade med att hålla ögonen öppna haha.😅 Vi avslutade med en slush innan det var dags att åka hem och förbereda kvällsmaten. Efter maten blev det film och 18.30 somnade båda tjejerna helt slut efter natten och dagen, och likaså jag. Eftersom jag verkligen kände att jag behövde sova så ställde jag klockan för att kunna gå ut med hundarna så dom är klara för natten och jag har nu krupit ner i sängen igen och ska sova lite till. Har massor med sömn att ta ikapp så man kommer tillbaka som människa igen! Hoppas ni får en mysig fredag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *