Fullspäckade veckor

Hej finisar! Dessa fullspäckade veckor alltså😅 Ytterligare en vecka till ända. Vi startade veckan med en ledig måndag innan jobbveckan kickade in. Tjejerna har haft så roligt på dagis dessa dagar och det värmer så enormt att nu kunna hämta själv på dagis igen efter att vi gjort om schemat!❤️

I fredags sov flickorna hos mormor och morfar och jag hade vinkväll med en kompis. På lördagen hoppade jag in och jobbade extra då vi har många sjuka på jobbet just nu och efter det väntade myskväll med mina stjärnor! Vi började även med tårtbak då min pappa och tjejernas morfar fyller år idag!

Så idag började vi dagen med en promenad med hundarna för att sedan åka och köpa blommor på plantagen samt in på jobbet lite snabbt för att köpa mat. Vidare till föräldrarna och vi började med lite lunch innan vi gick ut i skogen en stund. Vi hade med Jason ut för att träna sök och det gick superbra! Så duktig är han❤️ Sen väntade fika!

På eftermiddagen var det dags att åka på konståkningen. Duktiga tjejer som vanligt😍 Nu sover mina stjärnor och jag och hundarna ska krypa ner och sova vi med. Imorgon väntar ny jobbvecka och massa spännande som kommer hända!😍

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *