Familjen,  Flickorna,  Vardag

Livet kom emellan

Hej finisar! Tiden bara susar förbi och saker har vi konstant att göra. Med tre olika sporter, djur och jobb så hinns det inte med så mycket däremellan. Förra veckan gick jag på mitt nya schema vilket känns så bra så nu ska det bli mer tid till livet igen och det älskar vi!🥳

Idag startade vi veckan med ledigt och solen strålade in imorse. Fia väckte mig och sa att ”asså jag kan inte sova när det är så här ljust ute!” så det var dags att sätta upp de nya rullgardinerna. Håller tummarna att det är bättre imorgon när vi vaknar för jag håller med helt, att sova när det är ljust är omöjligt🙈

Efter frukost tog vi en hel förmiddag i stallet där hundarna i vanlig ordning härjade fritt, likaså barnen och jag mockade ur alla boxar helt och hållet och halmade på nytt🤗 Underbart! Dagen har vi tagit med ro och mest städat, plockat och lekt hemma.

På eftermiddagen var det dags för gymnastik 🤸‍♂️ och efter det begav vi oss mot Hallstahammar för att kolla på flickornas morbrors hockeymatch. Väl hemma blev det en dusch och båda somnade direkt. Mina hjärtan ❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *