Kvalitetstid

Efter 10 dagars jobb i sträck var det välbehövligt med en ledig dag. Idag startade vi dagen med en skön promenad i solen med hundarna som avslutades i lekparken. Väl hemma gjorde vi oss iordning och begav oss sedan till baletten. Tjejerna var så duktiga om än lite busigare än vanligt😅 Direkt efter styrde vi bilen mot Stockholm tillsammans med tjejernas mormor och moster för lite tjejdag!

Saga (framförallt) har pratat länge om att hon vill se Vasaskeppet och riktiga mumier, så vi drog ihop en mysig dag med just det. Vi började med vasaskeppet och tjejerna var så fascinerade. Det blev film där med hur skeppet togs upp och vi gick länge och kollade runt. Var länge sedan en annan var där så lika intressant för oss vuxna!

Sedan åkte vi vidare till nästa museum för att se riktiga mumier och det var nog höjdpunkten! Vi har kollat mycket dokumentärer tillsammans då dom är så intresserade (precis som jag alltid vart) så även fast det var lite läskigt så var dom oerhört nyfikna. Vidare därifrån gick vi till TGI för att äta lite kvällsmat. Hamburgare för oss vuxna och tjejerna valde pannkakor🥰 En mysig middag med bästa gänget!

Men vi var ju inte klara där🙈 En snabb tur till Mall of Scandinavia blev det innan hemfärd. Förutom glass så skulle vi ha vårkläder så jag handlade nya skaljackor samt vindfleece på PoP. Älskar de nya färgerna😍 Väl hemma blev det en dusch och sen krypa ner i sängen. Tjejerna somnade på stört och nu kallar John Blund på mig med. Nöjd och tacksam för en fantastisk dag!❤️

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *